Buys - De enige echte
lijn

Nieuws

Nu in de winkel

Buys Negenzoenen Cappuccino: Cappuccino schuim omhuld met een cacaolaagje en bestrooid met krokante chocolade sprinklings zorgen samen voor die typische Italiaanse cappuccino smaak! Cappuccino Negenzoenen zijn een verrassing op ieder moment van de dag en een echte traktatie geschikt voor elke gelegenheid. Lekker bij de koffie en thee of gewoon als verantwoord tussendoortje. Al onze Buys Zoenen worden gemaakt met scharreleieren en daarnaast bevat een cappuccino zoen slechts 66 Kcal.

Buys Negenzoenen Kokos: Kokos schuim omhuld met een cacaolaagje en een feestelijk kokos strooisel zorgen samen voor een zomerse smaaksensatie! Kokos Negenzoenen zijn een verrassing op ieder moment van de dag en een echte traktatie geschikt voor elke gelegenheid. Lekker bij de koffie en thee of gewoon als verantwoord tussendoortje. Al onze Buys Zoenen worden gemaakt met scharreleieren en daarnaast bevat een kokos zoen slechts 68 Kcal.

Spreekbeurt

In verband met de vele aanvragen, is het niet mogelijk om aan alle aanvragen voor het Buys Spreekbeurtenpakket te voldoen. Onze excusses hiervoor.

10 verschillen

Wil jij kans maken op een clownvoorstelling van Clown Nono bij jou op school of op een van de vele troostprijzen waaronder het Bruynzeel knutselpakketten? Ga dan snel naar Acties en games op zoek naar de 10 verschillen.

Ga nu meteen naar de Funzone!

lijn